Jafni's FotoPage

By: Ahmad Jafni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 25-Feb-2009 04:56 Email | Share | | Bookmark
MSSM Rompin 2009

'Pengurus' dgn jurulatih....
Posing ngan 'Pengurus' kontigen
kantoi.... secara x sengaja aku mengkantoikan budak aku .... heh
View all 10 photos...
Baru ni aku bawak budak sekolah aku ke MSSM Rompin 2009 kat Stadium Muadzam Shah....
Penganjuran kali ni x byk berubah berbanding tahun2 lepas... cume tahun ni aku dilantik sbg penolong
jurulatih.... ... pandai ke melatih budak???

berlangsung selama 3 hari (19 - 21 Feb 2009)... sempat le pancaran matahari menghitamkan kulit aku yang sedia hitam.... sekolah aku memperoleh 4 emas, 5 perak, 4 gangsa dan 1 pingt tempat ke-6 (ni pingat yang x disangka sangka).. kira berbaloi jugak ler aku bwak budak....

pic yang aku ambik ni suasana hari last kejohanan.... aku try main ngn shutter speed camera aku....
1 gambar jer yg menjadi.... rupenye byk lagi ilmu yg belum dikuasai aku.... kena belajar dari yg pakar ni.... ok ler.... tgok ler pic aku n team olahraga sekolah.... SMK Perantau Damai, Muadzam Shah, Pahang


Friday, 20-Feb-2009 14:42 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Majlis Aqiqah Nur Atiqah Ahna bt. Mohd Badri

 
 
 
View all 16 photos...


Monday, 16-Feb-2009 15:19 Email | Share | | Bookmark
Terima Kasih

mentor
mentee
sebelum sesi penggambaran
View all 9 photos...
Terkezut aku bile buke email ade jugak org nak tengok pic anak aku......
terima kasih ler kepada yang tengok tu.... untuk pengetahuan semua muhammad alif tu
baru masuk 8 bulan..... kiut x???? heheheheee

ok ler.... aku akan masukkan lagi pic lain.... ni pic raye tahun lepas mase last day pose.....
komen ler lagi.... aku ni budak baru belajar.....


Saturday, 14-Feb-2009 05:20 Email | Share | | Bookmark
My 1st picture at fotopages

Permata Hati ku Muhammad Alif
00:00
Keluarga Bahagia
00:00
Assalamualaikum kepada semua pengunjung


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net